30 januari 2014

DE AVOND VAN DE STRUIKELENDE LIEFDE - MET: TANGARINE!

Wat? DE AVOND VAN DE STRUIKELENDE LIEFDE
Wanneer? donderdagavond 13 februari
Waar? theater van de OBA (Openbare Bibliotheek, Oosterdokskade 143, Amsterdam)
Tijd: 20:00 uur tot ongeveer 21:45. Inloop: 19:30
Entree: gratis.
Aanmelden: mailtje naar info@bureauverhoeven.nl

Ik mag iets héél bijzonders presenteren. Op DE AVOND VAN DE STRUIKELENDE LIEFDE kondig ik alle jonge schrijvers aan die meedoen aan het ABCYourselfproject.
(Mathijs Meinema, Iduna Paalman, Steef van Gorkum, Djoeke Ardon, Wessel Sandtke, Harlynn Bouma, Martin Rombouts, Harm Hendrik ten Napel, Roelof ten Napel, Simon Vermeulen en Pieter de Wit).

Ze lezen elk een spits, vrolijk, pijnlijk, droevig, grappig stuk voor over de tragische kanten van de liefde. Kan nog net voordat het even erna Valentijnsdag is.
Maar er is méér op die avond.
Er komen bekende auteurs, er zijn filmpjes en verrassingsgasten én er is de boekpresentatie van Mathijs Meinema's nieuwste boek LIEFDE & ANDER ONBEHOORLIJK GEDRAG.

Ik mag hier de komende dagen een deel van de extra gasten bekendmaken, en de eerste daarvan is de band TANGARINE, op dit moment ook de huisband van De Wereld Draait Door!

Ik beloof iedereen dat het een glanzende, spannende, mooie, ontroerende, vrolijke en verrassende avond wordt, in een mooi theater, met optredens die u nog lang zult onthouden.
Meld je nu alvast aan op info@bureauverhoeven.nl!
Zie ook het facebook-event.

(Georganiseerd en mogelijk gemaakt door Marieke Verhoeven en uitgeverij Lemniscaat!)